Jaunumi Piebalgas Kūpinātavā!

Jaunumi Piebalgas Kūpinātavā!

SIA "Piebalgas Kūpinātava" jaunie attīstības virzieni un sadarbības iespējas. Jauns sākums ar Almu Bērziņu pie stūres.

  1. gada 1. jūlijā SIA ‘’Piebalgas Kūpinātava’’, kas dibināta 2015. gadā un izcīnījusi stabilu vietu Latvijas tirgū ar augstas kvalitātes kūpinājumu un dažādu gaļas produktu piedāvājumu, mainīja īpašnieku. Uzņēmuma dibinātājs Rihards Eniks pārdeva uzņēmumu zemnieku saimniecībai "JUNDAS", kuras īpašniece ir Alma Bērziņa (www.almab.lv). 

Alma vada arī gaļas liellopu audzētājiem piederošo kooperatīvo sabiedrību “LATVIJAS LIELLOPS” (www.galaspiegade.lv) un ar šo darījumu ‘’Piebalgas Kūpinātava’’ paplašina savu darbību un pievēršas jauniem attīstības mērķiem.


Jaunie virzieni un uzņēmuma attīstība.

Viens no galvenajiem turpmākajiem mērķiem ir paplašināt ražošanas apjomus un nostabilizēt piedāvātās produkcijas piedāvājumu. Turpmāk "Piebalgas Kūpinātava" savā produktu klāstā piedāvās arī kvalitatīvu Latvijas zālājos audzētu liellopa gaļu. Sadarbībā ar kooperatīvu “Latvijas Liellops”, kurā apvienojas pieredzējuši liellopu audzētāji no visas Latvijas, nodrošinās nemainīgu kvalitāti un uzticamību.

Līdzās liellopa gaļas produkcijai, uzņēmums turpinās pārstrādāt cūkgaļu, putnu gaļu, jēra gaļu un medījumus, piedāvājot patērētājiem augstvērtīgus un izcilas garšas produktus. Tāpat uzņēmums ir atvērts ciešākai sadarbībai ar citiem gaļas ražošanas un pārstrādes dalībniekiem – lopkopjiem un medniekiem, kas meklē uzticamu pārstrādes partneri.


Modernizācija un ilgtspējīga izaugsme.

Uzņēmuma attīstības plāni neaprobežojas tikai ar jaunu produktu piedāvājumu. Lai sasniegtu izvirzītos mērķus un nodrošinātu ražošanas efektivitāti, ir nepieciešams modernizēt vairāku produktu ražošanas shēmas, iegādājos jaunas iekārtas pārstrādes ceham. Jaunā īpašniece Alma Bērziņa ir apņēmības pilna uzlabot ražošanas procesu un pielāgot to modernākajām pārtikas pārstrādes prasībām. Tas ļaus "Piebalgas Kūpinātavai" nostiprināt savas pozīcijas tirgū kā kvalitatīvu un inovatīvu gaļas produktu ražotājam.


Atvērtība jaunām sadarbībām.

Vēl viens būtisks uzņēmuma attīstības virziens ir sadarbības stiprināšana ar vietējiem ražotājiem un medniekiem. Uzņēmums piedāvā ne tikai augstākās kvalitātes gaļas izstrādājumus, bet arī gaļas pārstrādes pakalpojumus, kas ir īpaši būtiski mazajiem lauksaimniekiem un medniekiem, kas vēlas pārvērst savu produkciju vērtīgos produktos. 

Ēdam īstu gaļu un atbalstām vietējos ražotājus!

Kārlis Priedītis

Uzraksti komentāru

Ņem vērā: lai izvairītos no spama, komentāri tiek izskatīti pirms publicēšanas.